Tűzd ki a céljaidat
Ne irreális dolgokban gondolkodj - az egészségedért már heti háromszor 20 perc testmozgással is sokat tehetsz.
Tartsd be a vállalásod
Miután beállítottál egy vállalást a rendszerben, figyelmeztetni fog, ha nem tartod be. Ne felejtsd - mindez érted van.
Fejlődj!
Folyamatos fejlődésed nem csak a saját fizikumodon fogod észrevenni, de statisztikáinkból is láthatod majd.

Otthoni digitális edző
applikáció tulajdonságai

Akár ezer éve nem mozogtál, akár csak újrakezdő vagy - megtalálod a számodra ideális intenzitási fokozatot. Akár csak 20 perced van, vagy kétszer ennyi - abszolút kezdő vagy, vagy középhaladó.

Tudjuk, hogy ezer fontosabb (és izgalmasabb) dolog van, mint a testmozgás, ugyanakkor mindent megteszünk, hogy motiváljunk téged. Sokszor nagyon nehéz betartani a vállalásaid és célkitűzéseidet. Rendszerünk figyelmeztet és támogat, hogy sikeresen vedd az akadályokat, és minden héten mozogj annyit, amennyit kitűztél célodként!

Otthoni edzésprogramjaink több ezer féle gyakorlat kombinációban működnek - ami azt jelenti, hogy miután kiválasztod, hogy milyen intenzív és milyen hosszú edzésprogramot szeretnél végezni, minden egyes edzésed más és más gyakorlatokból fog állni. Vége az unalomig ismételt aerobic DVD-knek, amiket már kivülről tudsz.

Heti háromszor 20 perc edzés sokat segíthet az egészségi állapotodon - ugyanakkor céljaidnak megfelelően, lehet hogy egyéb életmód tényezőkben is változtatni szeretnél - főképp a táplálkozásod egészségesebbé tételében és a motivációs technikák megtanulásában segíthet folyamatosan fejlődő tudástárunk.

Webes applikációnkat bármely böngészőből elérheted - asztali számítógépről, notebookról, tabletről, sőt még mobiltelefonról is. Mi a nagyobb képernyős megoldásokat javasoljuk, hogy könnyedén lásd és kövesd a feladatokat az edzések során. Nincs másra szükséged, mint egy számítógépre, és máris edzhetsz a saját otthonodban. Nem kell sehova elmenned, nem kell utaznod egy aerobic órára.

Otthoni edzés applikáció

Az egyik legköltséghatékonyabb és legváltozatosabb otthoni edzési módszer

AJÁNDÉKBA szeretteidnek!

voucher

A kupont postán küldjük el neked.

Az ajándékkupon ára 6.500 Ft, mely magában foglalja a postázás árát is.

MEGRENDELÉS